Haberler

21 Feb 2014

Meksika'ya Elektronik onay ile giriş

 
Türkiye vatandaşları Meksika'ya çalışma izni olmayan ziyaretçi olarak , kalış süresi 180 günün altında olmak şartı ile turistik, transit, iş amaçlı, eğitim amaçlı , dini amaçlı ve ya muhabir olarak gitmek üzere elektronik onay ile vize almaya başlamışlardır.
 
Elektronik onay sadece Meksika'ya havayolu ile girmek isteyen yolcular tarafindan kullanilabilir.
 
Ayrıntılı bilgi ve onay formu için tıklayın
 
« Haberler sayfasına dönün